• Alleen online
  • Aanbieding!

XDiving lege plek

€ 15,50
€ 10,85 30% korting
Inclusief belasting

Profiteer bij  ZPC-Amersfoort XDiving in Amersfoort van een lege plek op de toren. 

Voorlopig zijn er in Amersfoort op maandagen nog een paar plekken beschikbaar voor ervaren XDivers. Spring je b.v. al in Amsterdam? Dan kun je een ticket bestellen om een extra springtijd van de toren mee te pikken. Natuurlijk is, mits je goed voorbereidt bent, de bubbel beschikbaar.

Aantal
Niet op voorraad

Misschien dat een nieuwe benadering, een andere aanwijzing of de frisse omgeving (en de krachtige bubbelmachine) je net over een hobbel kunnen tillen om die ene gave trick te leren beheersen.

Op maandag ben je welkom: Omkleden 18:55. Warming up en overleg over de les vanaf 19:00 uur en dan tot 21:00 op de toren.


Stuur je factuurnummer via SMS of Whatsapp naar 06-41676989 als je betaald hebt. Dan sturen wij je een bevestiging en eventuele bijzonderheden voor je les. Vanzelfsprekend dien je ten alle tijden de instructies van de aanwezige trainers te volgen. Wij willen dat je plezier en spectakel veilig beleeft!

Corona maatregelen: De lessen kunnen verkort zijn afhankelijk van de steeds wisselende corona maatregels. Draag iig een masker bij binnenkomst en draag zwemkleding onder normal kleding zodat je bij binnenkomst geen kleedruimte nodig hebt. 

#XDivingGast